jueves, 1 de septiembre de 2011

Volkswagen Blade Project / UWr2.0




Hola de nou a tothom,
Tornem a ser aquí per parlar de un deck que està en fase de construcció i en constant evolució, ja que està de moda i dóna bons resultats.

Avui he plegat aviat i com que no hi havia magic a Abrera i estava fart de conduir m'he decidit per actualitzar la Blade Control, pensant en el que em molesta molt a l'hora de desenvolupar la estrategia i he caigut en algunes cartes:

Qasali Pridemage : Em destrossa el Batterskull o em retrassa massa

StoneForge Mystic : Soc gelós de la meva xurri i no vull veure'n cap surtin amb el paio del davant, conyes a part el mirror és una realitat.

Spellstutter Sprite : Evasiu + Mirror + Counter = BAD

Grim Lavamancer: Em mata la xurri abans de que pugui fer

Solució: copiar els alemanys cony, que allà no hi ha crisis i ho fan tot bé, sino mira Vettel ;)

La llista és practicament igual, però he debilitat la base de manar per fer front amb força a les amenaces del deck i per millorar pairings com merfloks de kellogs:

4x StoneForge Mystic
3x Vendillion Clique

4x Fow
4x Misstep
4x Brainstorm
4x STP
3x Punishing Fire
3x Spell Snare
2x Ancestral Visions

2x Jace bullet sculptor
1x Elspeth, Knight Errant (que ben escrita) 
1x Crucible of worlds
1x Batterskull
1x Sword of Body & Mind
1x Day of Judgment/Ira

4x Flooded Strand
4x Scalding Thran
2x Tundra
2x Volcanic
3x Grove of burnwillows
3x Wasteland
2x Island
1x Plains
1x Karakas

Bé la idea es la del deck de sempre, però amb la incorporació dels grove per tal de millorar el pairing de merfolks, per contra la base de manà es torna de vidre, per això no sé si les visions no haurien de ser ponders, però resoldre una d'aquestes és la canya en un deck de control.

Aquest diumenge intentarem provar-la i qualsevol idea/opinió és benvinguda sempre i quan sigui constructiva ;)

Fins la propera,

EtiCaraSoft

7 comentarios:

  1. PArlant només sobre el pairing amb merfolks no crec que punishing fire sigui el millor, ens fot molt més una wrath of god, explosivos diseñados. Tenir 2 lords en taula és fàcil i això porta a exigirte haber de tirar 2 punishing seguits, i amb la base de mana que portes una wasteland et cau fijo xD.

    Pero weno vs mirrors amb hadas i sobretot els lavamancers (welcome to my nightmare xD) si és la polla.

    I poca cosa més puc dir xD aquest diumenge testing del bueno.

    ResponderEliminar
  2. Jo també faria Wrath of God i Explosives enlloc del Punishing Fire. Personalment, no m'agrada gens...

    ResponderEliminar
  3. Er Panda:

    Bueno entre swords i punishing algo s'arregla... La nova ira em sembla molt toxa!!! me guardo la stoneforge i mela pel ¡a el q et guardis jo tinc un batterskull i amb flashback per tirar-lados vegades!!!

    ResponderEliminar
  4. El problema dels enginerred es q es fan a dos i perdre la stoneforge es una putada i el punishing un cop el proves et fas palletes xq s'ho carrega tot en un deck de control no queda ni el tato

    ResponderEliminar
  5. Volviendo al tema (que me quedé con ganas de comentarlo), el hecho de meter los Punishing no creo que te de partidas contra Merfolks (el pairing que se está discutiendo) ya que como dice el sauce, a veces vas a necesitar más que eso para librarte de ellos.

    Mi opinión es que U/W es mucho más estable en lo que a base de maná se refiere y bueno, si quieres ir más del rollo controlero (más de lo que el deck lo es) pues a base de plantar Ancestrals (llevaría 4 de base) y a esperar que el otro cague sus bichos; Wrath of God, Stoneforge + Batamanta, se resuelven las Ancestrals y la partida remontada en un santiamén. Al menos esa es la manera que yo plantearía un pairing como Merfolks usando este deck. La otra opción es poner Peacekeeper (ya la sufriste en la LCL, jajaj) que me parece muy buena para parar a decks con mucho bicherío.

    Lo dicho, yo dejaría la clásica U/W y metería más bicho-hate en según qué enfrentamiento.

    Quiero jugar contra este deck llya! :-)

    ResponderEliminar
  6. Y què tal recuperar Elspeth+Humility?

    ResponderEliminar
  7. A mí me plantaron una Humility y nunca mejor dicho... humilla!

    ResponderEliminar

Se permite que tod@s puedan comentar las entradas del blog independientemente de si es anónimo o registrado, pero cualquier mensaje que insulte a otro usuario o que los moderadores encuentren fuera de lugar serà eliminado tan pronto lo veamos o se nos informe.
Para todo lo demás postead con toda confianza y gracias por leernos.