lunes, 7 de noviembre de 2011

WELCOME TO THE JUNGLE

Blood & Tigers!!

Buenos días teatreros, hoy os traigo el hermano mayor de la zoo que corre por la LAL, más conocida como BIG ZOO o como me mola llamarla BIG BOSS.

El deck tiene  más o menos el mismo cuerpo que las zoo tradicionales, aunque sacrificando un poco de velocidad para ganar en bombas, os la cuelgo y la despotricamos as always. 
(Por favor si no conocéis una carta buscadla en www.magicards.info)


BIG BOSS ZOO 1.2

Lands
2x Plateau
2x Taiga
1x Savannah
1x Forest
1x Mountain
1x Karakas
1x Dryad Arbor
1x Horizon Canopy
1x Kessig Wolf Run - Nueva incorporación al deck que nos da trample importante con tanto pino -
3x Grove of the Burnwillows - Punishing Style - 
3x Wooded Foothills
3x Arid Mesa
1x Windswept Heath

La base de mana lleva bastante singletons, pero como veremos en el apartado de criaturas, tenemos recursos para buscarlas.

Criaturas
4x Wild Nacatl - La esencia del zoo -
4x Noble Hierarch - Ramp i exalted, aporta consistencia al deck -
4x Tarmogoyf - Músculo - (actualizado)
3x Knight of the Reliquary - Músculo + Fetchlands -
2x Grim Lavamancer - el Sniper -
1x Gaddock Teeg - Anticombo de main -
1x Scavenging Ooze
- Más o menos lo mismo que el gaddock i mejorando con la entrada de los Tiagomagos (Snapcaster Mage) - 
2x Qasali Pridemage - Siempre hay algo que queremos que no esté -

Spells
1x Elspeth, Knight-Errant - Buen planeswalker - 
1x Ajani Vengativo - Te lo dejo girado!! + Lightning Helix -  (out)
4x Swords to Plowshares - No hace falta regalar tierras ya que la velocidad no es tan necesaria -
4x Lightning Bolts - Red Style -
4x Green sun's zenith - Busca singletons i genera copias virtuales adicionales, survival style -
3x Punishing Fire - El terror de las tribales i del control, se salta el extirpate ;) -
2x Sylvan Library - PseudoBrainstorm verde con extra de sangría - 

SideBoard
2x Ancient Grudge - Antiartefactos molestos x2x2 - 
1x Tower of the Magistrate - Idem pero destinado a equipos y buscable via relicario -
3x Pyroblast
1x Red Elemental Blast - No blue thanks y para proteger nuestras piezas anticombo de sus a la mano - 
2x Tormod's Crypt
2x Surgical Extraction - Grave matters - 
1x Choke - Anti control -
1x Ethersworn Canonist - Anti Combo -
2x Enlightened Tutor - Tutor de singlecopies -

Ara falta testear a fondo a ver si podemos llevarla a la LCL a estamparla...
Bueno que empieze el destrozo:


Fins la propera, EtiCaraSoft

11 comentarios:

  1. Le faltan estéifols, no?

    ResponderEliminar
  2. No ha aixecat gaire entusiasme per el que veig :(

    ResponderEliminar
  3. La wolfrun aquella la he vist avui a casa del lemin i realment s'ha de pagar massa per donar algo més que arrollar. I en un entorn amb tanta canadian i BUG, robarse una terra incolora pot ser una fatalitat.

    A mi el ajani mai m'ha acabat de convencer xD. Potser posaria una 2ª elspeth per donar evasió als totxos.

    Despres el tema Kavu Predator.. pero això ja seria anar per una altra banda suposo, però ho havia de dir (tinc debilitat).

    ResponderEliminar
  4. con tanto mana denial porque no una plains?

    ResponderEliminar
  5. La verdad es que esta versión de Big Zoo con GSZ a mí me mola bastante. La verdad es que no la rodé mucho en su tiempo, y lo único a simple vista de lo que puedo objetar, quizás, es de quitar una copia del Zenith (llevar 3) y poner, por ejemplo, el cuarto goyf. El Ajani tampoco me convence mucho, la Elspeth da partidas, el Ajani no tantas. Y luego respecto a las tierras.. no sé si con 21 y los 4 jerarcas tirará bien, yo creo que sí, lo que sí que es verdad es que falta una plains, que llevando Elspeth.. la pondría. Un singleton que me gusta mucho en este deck es la Wasteland, con los relicarios puedes deshacerte del típico Maze tocahuevos que te para bicho.

    Y bueno a resumidas cuentas, quizás quitaría 1 Zenith por 1 bicho, para que no te suba tanto la curva, por culpa de las BUG y 3hold que han comentado. Meter una segunda Elspeth por el Ajani, ya que da evasión al pino, y haciendo este cambio, meter una Wasteland y quitar la tierra que da trample (tenemos flying con la Elspeth).

    Son opiniones, you know! Cómo las ves?

    ResponderEliminar
  6. Respondre una mica desordenat, però intentar tocar tots els punts:
    La veritat és que l'ajani es la peça que més em falla, però com serveix de lightning helix m'agradava, cert és que potser cau... Però no em plantejaria la segona elspeth massa white intensive, sino potser el 4rt tarmo o el 4rt relicario que em fara anar a buscar més ràpid les amenaces terrestres, o fins i tot el 3er lavamante, tot i que no enviem tantes cartes al grave com la zoo sligh i els punishing fan una mica la mateixa funció XD... (un perravoro també es perfila com plantejable i més amb tant de mana denial XD)
    Els zenits no els tallaria ja que aporten el fet de buscar singletons que amb 3 sembla que no renti tant i sempre podem fer zenit a dryad de torn 1 per anar a saco a torn 2.
    La plains és necessaria, però seria la land 22 i realment la necessitem, però no tant ja que els bitxos poden sortir de zenit i tenim una savannah +2 plateau +1 horizon +1 Karakas(ocupa el lloc de la plains) i 4 nobles i si es carreguen terres blanques no es carreguen els grove of burnwillows ;)
    Pel que fa a la wolf m'ha donat bastantes partides en el testing i sembla que no, però és crema g2 contra una body & mind deixes que entri en resposta fetch de relic a wolf i res a veure si cauen moltes terres en aquestes 10 cartes extra ;), serveix perque amenaces que semblen parables a simple vista comencin a ser més problematiques,un gatete exaltado que arrolla ja es prou amenaça, de moment està en testing i bastant content, seria el lloc que ocuparia la wasteland, que estaria casi exclusivament per els maze of ith, potser cuna de gaia, no ens enganyem amb una sola wasteland no tallarem cap color i posats a donar mana donen el mateix XD.
    El Kavu està prou bé pero seria canviar la baralla molt més amb 4 grove + 4 punishing i ha de ser una criatura 4x ja que la vols al començament i és un topdeck horrible.
    En lloc de plantejar aquesta opció, he optat per anar amb ooze de main (antireanimator... al igual XD i gaddock per lluitar contra combo g1)
    Del side estic plantejant tallar la tower per posar una pithing neddle en contra de wastelands i/o planeswalkers i d'altres maldats, per a aquest deck em sembla millor opció que el revoker.

    ResponderEliminar
  7. Os ha quedao claro, noobs???!!!

    ResponderEliminar
  8. A veure que les idees estaven molt bé i la inmensa majoria eren coherents i tenien sentit, lo únic que exposava era un perquè lògic de les decisions i com afectarien a la baralla les modificacions proposades.
    El que tallo segur serà el ajani... de moment posaré el 4rt tarmo per anar amb la corba una mica més baixa, encara que té bastants números de que sigui el 4rt relicario.

    ResponderEliminar
  9. Pel que fa a la Plains, tens raó, tens bastanta chicha que et dona blanc, potser no et cal 100%. El que sí que et deia de la Wasteland no era per estancar ni fer mana denial, era per treure terres molestes com el Maze. El canvi que has fet treient l'Ajani el veig molt be, però segueixo pensant que una segona Elspeth aniria molt be, ja que una de les diferències entre zoo y big zoo són els planeswalkers, que si entren en molts casos son partida. A veure si fem unes partides Don Gato! :)

    ResponderEliminar

Se permite que tod@s puedan comentar las entradas del blog independientemente de si es anónimo o registrado, pero cualquier mensaje que insulte a otro usuario o que los moderadores encuentren fuera de lugar serà eliminado tan pronto lo veamos o se nos informe.
Para todo lo demás postead con toda confianza y gracias por leernos.