domingo, 13 de noviembre de 2011

BREAKING SUNDAY

Bon dia teatreros,
Ara que regalen cartones per totes les estrategies, pensava que la zoo des del goblin guide, allá por zendikar no ens ha arribat res de interesant mentre hem patit els missteps, al blanc li van regalar un caballero que porta equipos amb molt de estil i una senyora que busca armas vivientes que fan coses dolentes i ara el blau s'ha rigut de nosaltres amb un nacatl que vola i un tiago chan que sense dubte hauria de haver estat vermell XD /cry mode off.

Doncs si Wizards no vol, jo aporto un autoregal per a que zoo torni a ser el Tier 1 que es mereix com a baralla aggro amb supereficient critters:

HUNTING BIG NACATL




 - Aquesta està pensada per acabar les partides bastant ràpid ja que Nacatl T1 + Big Nacatl T2 = 13 i baixant!! (brainless style)
La primera es més senzilla i fàcil de entendre, quina dins de la barbàrie que són, us mola més?

LIGHTNING RAGE

- Aquesta segona té un aire més ravnica al estil lightning helix, però en verd i de caire més agresiu. Xispa polivalent entre cara i criatura i que fa de pseudorancor a la vegada.
Goblin Guide t1 + Rage a tu madre (XD) t2 = 14 i baixant!!

Fins la propera,
EtiCaraSoft


6 comentarios:

  1. hay que quemarle las runas a la señora que te invita a tomar el té always 0_=

    ResponderEliminar
  2. El Lightning Rage encara el vec imprés. El Nacatl és massa ràpid xD.

    Si que és veritat q vermell no ha rebut massa cosa bona com els altres colors, Past in Flames, però és per red-combo aquesta carta. De totes maneres el ban del misstep torna a garantitzar les vostres sortides explosives.

    En un control ple de batterskulls, i el combo revitalitzat... a Zoo li queda seguir caçant merfolks i donar per cul a GW Zenith.

    ResponderEliminar
  3. Estas haciendo un top de puta madre y aún quieres mas chicha?? jajajaja

    El rojo necesita alguna chispa nueva, y nada de bump in the night y mierdas varias que obliguen a hacer splash a otro color...

    PD: +1 al lightning rage, solo que esta un poco OP. Tal vez 2 de daño en vez de 3? o +1/+0 (lo veo mas factible)?

    ResponderEliminar
  4. Menos de 3 daños no se va a jugar y la idea era mezclar lo que seria el lightning con el rancor de un solo uso. La misma idea de la helix que hace lightning + poción curativa.
    El nacatl es una desfasada, però seria força divertit veure'l per les taules de joc i amb el culet petit petit es mor amb mirarlo malament. La primera versió era perquè no poguès caure a mans de un snare, potser un 2/1 amb +1/+0 tindria més lògica, però realment el que volia plasmar era una amenaça real.

    ResponderEliminar
  5. Más rayos? Venga va....

    ResponderEliminar

Se permite que tod@s puedan comentar las entradas del blog independientemente de si es anónimo o registrado, pero cualquier mensaje que insulte a otro usuario o que los moderadores encuentren fuera de lugar serà eliminado tan pronto lo veamos o se nos informe.
Para todo lo demás postead con toda confianza y gracias por leernos.