martes, 4 de octubre de 2011

StoneBlade Post Mental Misstep



Bones de nou teatreros,


Com bastants ja sabreu i d'altres ara en tindreu constància; el cap de setmana passat es va a dur a terme el Eternal Weekend a Madrid post BANHAMMER al mental misstep i la baralla que tots donaven per morta (aka Stoneblade) no només no està morta sinó que ha fet TOP2!!


El que jo us vinc a presentar és una adaptació de la esmentada baralla en el que crec que poden ser uns canvis interessants i que espero poder anar adquirint les peces que em falten per acabar-la de muntar.


Criatures
4 Stoneforge Mystic
3 Vendilion Clique
3 Snapcaster Mage


Spells i demés maldats
3 CounterSpell
3 Spell Snare
4 Force of Will
4 Brainstorm
4 Swords to Plowshares


1 Elspeth, Knight-Errant
3 Jace, The Mind Sculptor


1 Crucible of Worlds
1 BatterSkull
1 Sword of Body & Mind
2 Vedalken Shackles


Lands
4 Flooded Strand
3 Polluted Delta
1 Scalding Thran
2 Tundra
2 Volcanic
6 Island
1 Plains
1 Karakas
3 Wastelands


SB
2 Enginereed Explosives
2 Surgical Extraction
2 Firesprout
3 Red Elemtal Blast


Això seria lo més bàsic... La incorporació estrella és el Snapcaster Mage que com més me'l miro més em mola, serà questió de agafar-lo quan abans millor, no sigui el cas que pugi massa de preu ;)


Com sempre les crítiques són ben rebudes


Fins la propera,
EtiCaraSoft

11 comentarios:

  1. Bon dia Joan, alguns comentaris:

    - Stoneblade no sembla morta pero sí que ha estat molt tocada. No veus amb més sortida la nova BUG que vam estar comentant ahir ?, la veig molt potent i podríes mirar de donar-li el teu toc, amés tens moltes peçes que necessita la baralla.

    - D'altra banda la nova versió amb els Mage la veig de conya, un canvi que potser faría es -1 Crucible of words +1 Batterskull. I potser es una burrada però con veuries de posar un parell de bouncers com anular invocación ?, veig que es poden fer moltes jugades guarres combinat amb el Mage.

    ResponderEliminar
  2. No hi ha cosa mes vomitiva que controlar el joc amb Cricible i Wasteland. Jo personalment posaria Mishra Factory.

    ResponderEliminar
  3. Com ve comenta el Icarus el clock wasteland+ crucible pot ser molt destroyer si aconsegueixes clavar una wasteland ràpida que talli algun color.
    Els mage cada cop em molen més i més, em sembla q se'n sentirà a parlar molt d'aquests.

    La idea de portar tanta bàsica es que ja no tenim el misstep per protegir la stoneforge així que necessito més bàsiques per suplirla, és a dir aconseguir 5 terres en joc i per altra banda amb el tou de illes que portem se li treu molt de rendiment als grilletes que faran les delicies dels nostres oponents.
    A mi personalment no em convenç anar amb dos batterskulls ja que ara per ara son una win con més, però no la única. tenim 3 jaces i 3 vendilion + elspeth (aquesta guanya a jace a la carrera i otorga un token equipable amb la espasa).

    Aquesta versió també em va bé perquè és més lleugera de duals cosa q em fa força resistent a les wastelands rivals i és més econòmica que també s'ha de tenir en compte ara per ara

    ResponderEliminar
  4. Ahora este tipo de deck con el mago lleva Riptide Laboratory. Vendí el otro día 2 a 1€ cada uno... y ayer mismo vi que han subido millones...

    Lo dicho, si usas los nuevos magos, mete el Laboratory que tienen 100% sinergía :)

    ResponderEliminar
  5. Ningú ha comentat el tema Mishra's Factory. Què en penseu? Jo el veig com a bitxo blocker/immortal/each-turn amb Crucible.

    ResponderEliminar
  6. per aquesta relga de 3 el dryad abor i la mutaboveda tambe servirian de blocker inmortal, no?

    ResponderEliminar
  7. El Crucible només el portaría si anés rotllo landstill amb 4 mishra. La gent cada cop més fa fetch a bàsiques... El poder d'estancar amb wasteland es perd una mica. És el que he observat jugant merfolk.

    ResponderEliminar
  8. Yo estas ultimas semanas también estube pensando en pasarme a stoneblade y la que yo tenía en mente era calcada a esta. Para mi está en su justa medida, pero estoy con el rafa en lo del riptide, puedes tener una fuente de counters y swords infinita.

    ResponderEliminar
  9. Bueno piensa q la retrospectiva exilia los hechizos así q si más o menos puedes reciclar más hechizos, pero habria que buscar una cuarta fuente de blanco para la elspeth, de momento me quedo con la karakas, prefiero reciclar vendilions i devolver maldades a la mano de su propietario, pero estoy de acuerdo q merece un testeo como mínimo

    ResponderEliminar
  10. Vendilion sube-baja mmmmaaarrrggghhhrllll

    ResponderEliminar
  11. Avui primers testing i molt bon feeling amb la baralla sino q li diguin al pobre lemin la guerra que han donat els grilletes XD

    ResponderEliminar

Se permite que tod@s puedan comentar las entradas del blog independientemente de si es anónimo o registrado, pero cualquier mensaje que insulte a otro usuario o que los moderadores encuentren fuera de lugar serà eliminado tan pronto lo veamos o se nos informe.
Para todo lo demás postead con toda confianza y gracias por leernos.