miércoles, 25 de mayo de 2011

I want It Painted Green!!

Bé com la zoo ja està quasi acabada, li falta una plateau, un slot que balla a la base de mana que hauria de ser karakas i només falta fer-li tunnning (Pròximes adquisicions - Path To Exile Promo Foil - Aka Rafa's one - i Lightning Bolt Textless Players Reward), el side també ja està per anar tirant milles, ara toca reprendre els abandonats orelles picudes. Us porto el que de moment és el Main Deck i el side bàsic, però aquest últim encara li falta molt que polir. A veure si en traiem l'aigua clara...




Mana Base x19
4x Wasteland
1x Dryad Arbor
1x Gaea's Craddle
13x Forest

Criatures x34 - Elfos x31
4x Fyndhorn
4x Llanowar
4x Titanies
4x Arxidruides (titanies amb +1/+1)
4x Perfectes (crea tokens)
3x Campiones (cruza bosques)
3x Messengers (pilla 4 quedat els elfs)
3x Visionaries
1x Ezuri (Tito Overrun)
1x Quirion Ranger
1x Wirewood Symbionte
1x Terastodon
1x Progenitus

No-Criatures 7x
3x Natural Order
4x Green Sun's Zenith

La base son els 4x com tot bon deck de elfos necessita quantitats indecents de mana per tant 8 llanowars i 8 titanies gracies!! Pel que fa al múscul amb 11 lords anem bastant servits i 3 dels quals ens donaran evasió contra la majoria de decks gracies al amic tarmogoyf i a la nova incorporació de legacy el green sun's Zenith, una carta tant bona i tant polivalent que li he fet 4 forats a la baralla. Els natural order son bons per si sols, però amb elfos moltes vegades recorrerem al amic Terastodon per treurens de sobre les molèsties importants com ensaring bridge, Humility, Moat, etc... Un cartonazo en tota regla q junt amb les wastelands poden deixar al rival en mode manaleak. Les wastelands són un mal necessari doncs hi ha baralles més ràpides que la nostra i fer-los anar un torn més lents ens pot ser vital.
Les visionaries i els messengers son avantatja de cartes real, lo unic q com que portem 19 terres i 9 no elfos el messenger perd certa potencia i com que som una mica dependents de peces tipus ezuri/zenith o natural per tancar ràpid la partida, la visionaria ens ajuda en aquesta tasca.
El wirewood i la Quirion son per fer correr més les titanies i en el cas del wirewood pot generar molta avantatja de cartes amb el messenger o visionaria a més de salvar removal i ara amb el Zenith el podem buscar ràpid ràpid.

Pel que fa al side:

4x Thorn Amatist
1x Relic of Progenitus
2x Krosan grip
2x Natures Claim
1x Gaddock Teeg
1x Ravenous Trap
1x Faerie Macabre
1x Emrakul, q et dóna pel ...

Bé a veure si surten idees per millorar-lo o canviar algunes peces tant del main com del side,

Us espero,

EtiCaraSoft


13 comentarios:

  1. Podríes treure un parell de Campeonas (deixar-ne 1 per buscar-la amb Zenith com a win vs decks que vagin amb forest) i com que portes molts productors de mana (molts d'ells massius) podries testejar: Joraga Warcaller.

    Anyway, d'elfos no domino massa xD.

    ResponderEliminar
  2. Tito Overrun FTW! ojala els trasgos tinguesin algo semblant T_T

    ResponderEliminar
  3. Tal cual está me parece muy sólida. Estuve jugando elfos pero en una época muy pasada. Siempre he sido partidario de llevar Wellwisher, me gusta demasiado. También usaba Wren's Run Vanquisher, en aggro elves me parecen geniales. La que me quedé con las ganas de testear fue Talara's Battalion. Btw, no crees que sería más efectivo llevar fetch para optimizar los ringleaders élficos?

    Unas sardinas a la bbq?

    ResponderEliminar
  4. Fetchlans no molestan nunca.

    ResponderEliminar
  5. Bé dels comments per parts:
    - Las campeonas van molt bé sobre tot en segones partides contra decks que porten negre que de side usen pestes dissenyades i ara també contra WG maverick, zoo, bant, excepte merfolks i goblins caminen per les terres de totes les taules ;) Lo del Joraga ho havia pensat, però en singleton no em serviria per al green sun's zenith ja que no puc fer el multickicker.

    - Pol trasgos tenen el lackey, el cabezon, el jefe trasgo, el tito overrun mola molt, pero es legen...dary (sino seria desfassat XD)

    - Los vanquisher los use mucho tiempo antes del pack natural order es más tengo mis 4 FNM foil ;), però ara el deck va super apretat i cauen les cartes menys sinergiques ja que ara aquest fet es el abusiu.

    - Les wellwisher ami tb em molen moltíssim, però potser serien carn de banquillo contra decks aggro q despleguin més amenaces i que corrin més que jo... (goblins¿?¿?)

    - El tema de les fetch no està malament, però tenim les 4 wastelands, 1 cuna i una dryad q no serveixen de landdrop de torn 1 almenys per aquesta baralla, bé les wastelands si, pero vs certs decks de game 2-3. Portem 13 boscos q és un 88,3% de probabilitat de tenir-ne un de ma inicial, amb això no ens podem jugar a que ens facin un stifle perqué podria ser directament partida per al jugador de tempo.

    Avui he fet un parell de partides i li he fet unes humilities a landstill a base de thorn of amatist increibles i terastodon a terres de torn 3 per a q no pugui tirar wrath of god - amazing l'elephant molt millor q progenitus

    ResponderEliminar
  6. Està clar que es un deck potent, i si el saps portar com tú saps fer-ho és "canela en ramatge". Testing and testing i, com ara que jugàvem, la visonaria no ha rutllat que havia de rutllar... doncs cambio que te cambio. Aviam si funciona amb "El amigo de los Lobos"

    ResponderEliminar
  7. el q segur q recuperare es el singleto viridian zealot, q em serveix tant per al jitte com per moats, ensaring i demes maldats d'aquest mon, els dos forats q queden nose que possar

    ResponderEliminar
  8. Els moats només els veus a MWS....

    XDD

    ResponderEliminar
  9. A lo mejor salta la sorpresa en la LCL por mi parte, yo no digo nah.

    ResponderEliminar
  10. Si lo dices por comprarte un Moat, lo veo factible. En MCM los hay ahora mismo a 115€, de Leggende.

    ResponderEliminar
  11. oir i porke no llevas un par de tarmo????
    O algo mas lento ke tienes bastante mana para llevar bichos gordos

    ResponderEliminar
  12. Poder puedo comprármelo.. pero confiaré en el mini-combo Worship+Argothian :(

    ResponderEliminar
  13. i ke tipo de combo es como se aze??

    ResponderEliminar

Se permite que tod@s puedan comentar las entradas del blog independientemente de si es anónimo o registrado, pero cualquier mensaje que insulte a otro usuario o que los moderadores encuentren fuera de lugar serà eliminado tan pronto lo veamos o se nos informe.
Para todo lo demás postead con toda confianza y gracias por leernos.