viernes, 27 de mayo de 2011

BLUE MENACE

Bé, com ja sabeu, asistiré a la LCL June i portaré una U Merfolk. Tampoc es que hi hagin moltes variants d'aquesta deck, així que bueno, comenteu posibles canvis i sobretot el sideboard que és on ho tinc més xungo perque no m'hi cap tot xD. A continuació us descric la deck amb els seus arguments:




Lands (21):
4 Wasteland (mana denial)
4 Mutavault (més bicherío merfolk)
13 Island (mana mana)

Creatures (22)
4 Coralhelm Commander (Lord 1)
4 Lord of Atlantis (Lord 2)
4 Merrow Reejerey (Lord 3)
4 Silvergill Adept (Cantrip)
4 Cursecatcher (Molestar)
1 Merfolk Sovereign (Lord 4, desencalla partides)
1 Sower of temptation (Estic pensant canviar-la per un altre Sovereign)

Other (17)
2 Umezawa's Jitte (Els porto en comptes de les Kira)
4 Aether Vial (Accelerador)
4 Force of Will (Counter 1)
4 Mental Misstep (Counter 2)
3 Daze (Counter 3)

SB:
2 Spell Pierce (vs decks combo, o que necessitn extra de counters)
2 Kira Great glass-spinner (no les porto de main pq Zoo, Goblins, etc està palmant i bàsicament hauré de fer front a 4x Swords to plowshares)
2 Submerge (vs tarmos, vs reliquary, vs llawans de BANT...)
2 Threads of Disloyalty (roba tarmos, bo vs merfolks)
1 Relic of Progenitus (per tenir algo anti-graveyard, vs dredge no en necessito però per altres decks que abusin del cementiri)
2 Energy Flux (per quan em toqui vs lemin a la final xD, affinity és mal pairing però aquesta carta dóna wins fàcils)
3 Dismember (nova incorporació, bàsicament serveix per matar llawans, tb per KoTR i altres totxos)
1 Llawan, cephalid empress  (bona carta contra mirror, progenitus...)

També disposo de cartes com: hibernate, tormod's crypt, blue elemental blast, chill, echoing truth...

Au a trolejar!

9 comentarios:

  1. ami la sower no en convenç ja q et deixa el vial inutil potser en aquest slot provaria el cryptoplasm (clone 2/2 de besieged)q pot anar canviant de criatura...
    El jitte de main super bé ;) contra mirror partiran la pana a la primera partida.

    El threads del side nose no em convencen o poses més grave hate o treus la relic per una sola peça no val la pena

    ResponderEliminar
  2. Putus merfolkos! son millors que els trasgos T_T, com bé ja he dit Lord Of Atlantis = DESFASE!!! Trasgos baratos i bons JA! xD

    ResponderEliminar
  3. @Joan: El cryptoplasm me'l vaig estar mirant quan va sortir besieged. Pero amb New Phyrexia em va cridar més l'atenció el Metamorfo aquell, podría copiar lords meus, progenitus/emrakul/iona confidants, inclús 1 mother of runes xD apart de jittes, espases... No se, ho probaré aquesta setmana.

    @Pol: Els trasgos tornarán, no ho dubtis. Ves que no treguin algun pepino a M12 ja.

    ResponderEliminar
  4. Jo treuria la Sower (sinó de Side) i posaría el nou Metamorfo (ja saps el perquè segurament). I pel que fa al Side deixaria o 2 Submerge o 2 Threads, i amb aquests dos slots posaria la Sower que treus de MD i afagiria 1 Reliquia més (ja que en el teu cas es millor que la Tormod`s, ja que no uses Tarmo ni coses que li treguis profit al teu cementiri, a part de fer de cantrip).

    ResponderEliminar
  5. Has provat de jugar les Standstill? Jo les posaria sens dubte, en lloc de 1 adept i 1 cursecatcher. Et dona vidilla i tens oportunitat de matxacar amb les muta-merfolk.

    ResponderEliminar
  6. "La Squadra Azzurra" va a la LCL a inundar cerdos...


    Muaaahahahahaha

    ResponderEliminar
  7. Standstill vaig dur durant un temps.. però men vaig acabar cansant (i venent). Si no surts de vial no valen la pena quasi. Apart que si comença l'altre.. si el seu 2nd drop es poderós... te l'has de fumar.

    ResponderEliminar
  8. Yo personalmente, y sin entender mucho de Merfolks, te diría así a groso modo lo de la Sower. La quitaría para meter un segundo soberano. Respecto al side.. al no entender mucho no sé lo que realmente te jode. Sé que chispas te fríe así que las Kiras de SB y no de main las veo muy bien por lo que tú has dicho sobre Gobbos y Zoo (jé). El Jitte de base broker total. Piensa que no hemos ido a ningún torneo serio, y tampoco sabemos qué meter contra depende qué baraja (si en teoria, pero no en la práctica).

    Merfolks es lo que es, y tu deck así ya funciona que da gusto. Puedes cambiar 1 o 2 slots de la main pero vaya, no va a dejar de ser un deck ganador y más llevándolo como lo haces. Esperemos que la lies y no seas tan patán como muchos que juegan Merfolks (GUSTAVE&CIA!)

    ResponderEliminar
  9. Lo dicho, te dejo 2 Phyrexian Metamorph y los testeas :)

    ResponderEliminar

Se permite que tod@s puedan comentar las entradas del blog independientemente de si es anónimo o registrado, pero cualquier mensaje que insulte a otro usuario o que los moderadores encuentren fuera de lugar serà eliminado tan pronto lo veamos o se nos informe.
Para todo lo demás postead con toda confianza y gracias por leernos.