martes, 28 de junio de 2011

PRE-RELEASE M12


Com alguns ja sabeu, aquest juliol surt a la venda la nova col·lecció bàsica: M12. No es tan bèstia com M11 però hi haurà cartes de qualitat i sobretot cartes molt jugables per tornejos de limited. Podeu seguir l'spoiler aquí, o amb els posts d'anàlisi que segur que farà en Carafí :P. Doncs bé, com que ens mola jugar presentacions de noves edicions, us presento les dues opcions per debatir-les.


OPCIÓ A
Anar a una tenda a Sabadell el 9 de Juliol que organitzen pre-release, s'acostuma a ser entre 65-90 persones, i es millor pre-inscriure's el dillunes d'aquella setmana. És un torneig sancionat. Val uns 22€ i són 6 sobres + carta promo. Si fas top 16 ja tens premi, i si fas top8 és un festival.

Obviament els diners no utilitzats del club de rol, podrien servir per comprar premis d'altres tornejos.

OPCIÓ B
Organitzar la nostra propia pre-release, ara bé com que hauriem de comprar les caixes no seria fins el diumenge 17 que es podria fer. Sería qüestió de pagar uns 10€, i l'altra part la podria subvencionar el club de rol fins a 20 jugadors, 6 sobres per cap. Dubto que siguem més. Aniria bé que hi hagués una pre-inscripció. També s'agrairia que la gent que s'apunti no es piri després d'obrir els sobres. Els premis serien força reduits.


En tots dos casos tingueu en ment que començariem pel mati, i acabariem potser al vespre (en la opció B hi ha parón per dinar, en la A s'ha de dinar entre rondes). Segurament m'he deixat alguna cosa, ale deixeu opinions.

17 comentarios:

  1. Jo personalment sino som uns 16 participants (4 rondes i top8) en la opció B, prefereixo la A encara que s'hagi de pagar el doble.. però en aquests tornejos el que em mola és jugar partides.

    ResponderEliminar
  2. I'm in tanto si se hace la A como la B. Personalmente prefiero la A, aunque como has dicho se tenga que pagar mas, jugarás mas rondas y yo creo que te lo pasarás mejor que jugando con los del club que jugamos cada domingo.

    ResponderEliminar
  3. Jo si vaig aniré a la presentació de diumenge ja q es festa major de esparraca i al mati toca retronades :)

    ResponderEliminar
  4. Jo no hi podré anar ni dissabte ni diumenge, ja que és el finde de festa major i, encara que he agafat vacances, tinc altres ocupacions. Dissabte tenim concert i haig de fer proves de so i muntar trastos, i com que toquem a la matinada, la cosa pot ser molt violenta diumenge al matí. Ja vaig anar amb ressaca a la pre-release de SOM i ho vaig passar molt malament...

    ResponderEliminar
  5. Ostres 21carus tocaràs a la festa major d'Esparraguera? Quin dia i com es diu el grup ?

    ResponderEliminar
  6. Jo Prefereixo la Opcio B, mes economica, mes intima i putse amb mes gracia, ja que coneixes contra qui jugues. d'altra banda si no es fa a la opcio A no crec que hi vagi, com ja han comentat es festa major.

    ResponderEliminar
  7. jo prefereixo la 2 pero no tinc ni veu ni bot

    ResponderEliminar
  8. Bot segur que no.

    Lemin, toquem el 9 de juliol a Esparreguera, cap a la mitjanit. Ens diem "The Skoonergoods" i fem versions de Led Zeppelin, Jimi Hendrix, Pearl Jam, Jet, AC/DC, .... Us hi espero!

    ResponderEliminar
  9. Amb mi ja hi pots comptar!, ja tu vai dir.

    ResponderEliminar
  10. Yo prefiero ir a sabadell, y seguramente no tenga ningún compromiso, así que perfectamente podría ir a fiestas de esparraka y luego a torneo.

    ResponderEliminar
  11. Té pinta que será la opció A xD. Ja destinarem els diners a comprar sobres per premis de futurs tornejos de legacy.

    ResponderEliminar
  12. Yo espero poder ir a Sabadell. Lo de hacerlo en el club... para hacer algo a medias mejor lo que dice el sauce guardar para comprar los premios de proximos torneos.
    En cuanto a lo del concierto molaría ir también! :D sin trashearnos demasiado XD

    ResponderEliminar
  13. claro porke jo no ganare!!1
    xd es conya

    ResponderEliminar
  14. Aki esta la gracia de regalarte un Vizzedrix ;)

    ResponderEliminar
  15. Serà la opció A, end of discussion.

    ResponderEliminar

Se permite que tod@s puedan comentar las entradas del blog independientemente de si es anónimo o registrado, pero cualquier mensaje que insulte a otro usuario o que los moderadores encuentren fuera de lugar serà eliminado tan pronto lo veamos o se nos informe.
Para todo lo demás postead con toda confianza y gracias por leernos.