martes, 31 de mayo de 2011

La cacharrería


Buenos días teatreos,

Como sabéis tengo intención de presentarme este domingo con una Affinity para la LCL y tras unos cuantos retoques esta es mi estructura final.

Espero vuestras criticas y opiniones para dejarlo perfecto, en el punto que más necesito vuestra ayuda es en el SB.

Os agradezco por adelantado la ayuda :D y no os cortéis un pelo.

lunes, 30 de mayo de 2011

domingo, 29 de mayo de 2011

Jordi's Blue Deck

Hola nois,
el Jordi m'ha enviat el seu deck per a què el pengi i puguem veure com ajudar-lo a millorar amb el mínim de pressupost possible.

viernes, 27 de mayo de 2011

The green ones


Bueno pues dado que solo me quedan 4 tierras (2 badlands y 2 rishadan) para acabar la deck y que posiblemente (depende si tengo las tierras antes del domingo o no) asista a la próxima LCL de martorell, posteo la deck en principio definitiva.

Enchan3piscinas!


Bueno hijos del tabaco. Os pongo la deck que seguramente lleve a la LCL para que me comenteis todo lo que podais. Seguro que cualquier cosa que digais al respecto me ayudará. Ahí va:
BLUE MENACE

Bé, com ja sabeu, asistiré a la LCL June i portaré una U Merfolk. Tampoc es que hi hagin moltes variants d'aquesta deck, així que bueno, comenteu posibles canvis i sobretot el sideboard que és on ho tinc més xungo perque no m'hi cap tot xD. A continuació us descric la deck amb els seus arguments:


miércoles, 25 de mayo de 2011

I want It Painted Green!!

Bé com la zoo ja està quasi acabada, li falta una plateau, un slot que balla a la base de mana que hauria de ser karakas i només falta fer-li tunnning (Pròximes adquisicions - Path To Exile Promo Foil - Aka Rafa's one - i Lightning Bolt Textless Players Reward), el side també ja està per anar tirant milles, ara toca reprendre els abandonats orelles picudes. Us porto el que de moment és el Main Deck i el side bàsic, però aquest últim encara li falta molt que polir. A veure si en traiem l'aigua clara...


Teatro!! Lo nuestro es puro Teatro!!

Bé per auto-donar-nos la benvinguda he preparat una carta amb el set editor dels membres del team, he fet les que posava a la pàgina de presentació si me deixat algú no ho he fet amb malicia
(o potser si i no us ho vull dir, ahh alerta!! - Fi de la patinada Monegal)....

Al Turrón!!Bé d'aquestes cartes només se'n pot portar una per deck ;)

I per posar-vos les dents llargues aquest és el premi del Number 1 de la primer lliga Abrerense de Legacy ;)Així com a recompte ràpid:
2x New Phyrexian Monstertruck
1x Magistrat Red
1x Orbre
1x Mental Misstep
1x Vindica 3/3
1x Extracción
1x Purested Paladin a la taza
3x Elfo Infect (1x Foil regal del Lemin)
4x Unsummon 2.0

I d'altres moralles i no tant morralla ;)

Fins la propera,

EtiCaraSoft !!

P.S. Els Spoliers de M12 ja han començat, només dir:
- El Velo-Troll passa a dir-se Hexproof de manera oficial això vol dir q veurem més criatures amb aquesta habilitat.

- La frase: cuando la criatura va al cementerio des del juego passa a dir-se ==>DIE!!!

- Torna la dinàmica Bloodthirst (muajajjaa voldrà dir q venen vampiros a Inistrad¿?¿?!!!)

martes, 24 de mayo de 2011

Legacy del bueno a la LCL

Com tots sabreu, la propera LCL es celebra a Martorell, aquí al costadet. Es celebrarà el DIUMENGE 5 de Juny i el preu són 10€.

Obro aquest fil per a debatre qui dels TdbT anirà, amb quina deck, el color de les fundes, la marca del boli i quin pentinat potarà aquell dia.

lunes, 23 de mayo de 2011

Welcome to the Jungle

Des d'avui mateix, i de forma oficial, es dóna per creat el nou Team de MTG, amb la fusió dels antics Team Justice (Lemin, Sauce, Rafa, Smiley) i Reservoir Djinns (Carasoft, 21carus).
Magic rulez!!!

Benvinguts!

TdbT